Διαβάζεις ένα άρθρο στο smartphone σου και η φωτεινότητας της οθόνης, σημειώνει μια μικρή πτώση. Βέβαια, το χρονικό όριο που έχεις θέσει να σβήνει η οθόνη, σε 30 δευτερόλεπτα ή 1 λεπτό, είναι καλό, ωστόσο όμως δεν είναι αρκετό όταν διαβάζεις μεγάλα κείμενα. Η επαναφορά της, γίνεται με ένα μικρό swipe up και down, προκειμένου αυτή να μην απενεργοποιηθεί τελείως και το smartphone σου μπει σε κατάσταση sleep.

Στο Android P, κάτι τέτοιο αλλάζει. Μόλις αγγίξεις τον σαρωτή, όταν αυτή γίνεται λίγο πιο σκοτεινή, αυτή θα επανέλθει. Αυτό σε διευκολύνει αρκετά, καθώς δεν θα μεταβαίνεις σε άλλο σημείο του κειμένου, ενώ διαβάζεις, απλά και μόνο για να επαναφέρεις την φωτεινότητα της οθόνης. Είναι μια μικρή μόνο βελτίωση, αλλά θα κάνει την ανάγνωση πολύ πιο ευχάριστη. 

Το Android Police το δοκίμασε στο Android Oreo 8.1 σε Pixel 2 XL και Nokia 7+ και δεν δούλεψε. Δούλεψε όμως στο Pixel 2 XL με Android P DP2, κάτι που σημαίνει ότι είναι ένα DP2 feature.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.