Πήραν φόρα οι εταιρείες και θα παρουσιάσουν όλες μαζί νέες τεχνολογίες ταχυφόρτισης. Μετά την Oppo και τη Vivo έχουμε τη Realme. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Chase Xu, δημοσίευσε ένα teaser το οποίο αναφέρει ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου. Επίσης, η εταιρεία αποκάλυψε ότι την ίδια ημέρα θα ανακοινώσει ένα νέο 5G smartphone.

Στα teasers γίνεται ξεκάθαρο ότι στο event θα δούμε μία νέα τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, που θα ονομάζεται Ultra Fast Flash Charge, και το επερχόμενο 5G smartphone. Επίσης, στο post του o Xu έβαλε και τον κώδικα “1111101” που μεταφράζεται στο 125, άρα η τεχνολογία θα είναι στα 125W.

Aν λάβουμε υπόψη ότι η iQOO 120W FlashCharge αναπληρώνει μία 4.000mAh μπαταρία μέσα σε 15 λεπτά, τότε η 125W Ultra Fast Flash Charge ίσως προσφέρει πλήρη φόρτιση σε 10 λεπτά ή και λιγότερο. Όμως, η τεχνολογία αυτή δεν θα κάνει ντεμπούτο σε smartphone με τόσο μικρή μπαταρία.

Η Realme ετοιμάζει την κυκλοφορία ενός τηλεφώνου με 6.000mAh μπαταρία, το οποίο έκανε tease o Marketing Director στην Ινδονησία, Palson Yi. Άρα, στις 16 Ιουλίου η εταιρεία θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο smartphone, το οποίο είναι 5G, υποστηρίζει την 125W Ultra Fast Flash Charge και έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έβαλε ποτέ σε κινητό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.