Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες η Samsung θα προβεί στην επίσημη ανακοίνωση της επετειακής σειράς Galaxy S10 συσκευών. Έχουμε δει μέχρι σήμερα πλήθος φημών όσον αφορά το hardware και τις τιμές, αλλά δεν έχουμε δει ημερομηνίες κυκλοφορίας. Χάρη όμως στη Samsung Philippines πλέον έχουμε μια ιδέα για ένα τουλάχιστον μοντέλο της συγκεκριμένης σειράς.

Η σελίδα προπαραγγελίας της Samsung Phillippines αναφέρει ότι η διαθεσιμότητα του φημολογούμενου Limited edition Galaxy S10+ θα ξεκινήσει από τις 15 Μαρτίου. Είναι πιθανόν να καταφθάσει λίγο νωρίτερα ή λίγο πιο αργά σε άλλες αγορές, αν και δεν αναμένουμε μεγάλες διαφοροποιήσεις. Αναφερόμαστε στο μοντέλο με κεραμικό πίσω μέρος, 1TB χώρο και 12GB RAM.

Αν παρατηρήσεις πιο κοντά τις εικόνες θα δεις ότι φαίνονται ελάχιστες οι άκρες τις κάθε μιας. Option D είναι το S10e, Option C είναι το S10 με το power button ιδιαίτερα ψηλά, Option B και Option A είναι μοντέλα Galaxy S10+ αν και η Limited edition θα έχει περισσότερα features. Όλες θα καταφθάσουν με Exynos 9820.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.