Πριν λίγες ημέρες, ο global λογαριασμός της POCO στο Twitter ξύπνησε μετά από λύθαργο μηνών για να αποκαλύψει ότι η εταιρεία επιστρέφει με ένα νέο smartphone, ή και πολλά, θα μάθουμε σε λίγες ημέρες.

Αν και κυκλοφορούν πολλές πληροφορίες, λίγες έχουν επιβεβαιωθεί. Για παράδειγμα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει το POCO F2 Pro στις 12 Μαΐου. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η κατασκευάστρια δεν έχει αναφερθεί ακόμα στο όνομα του smartphone, οπότε ίσως διαφέρει.

Από εκεί και πέρα, στις νεότερες αναφορές βρίσκουμε το 91Mobiles που ισχυρίζεται ότι η 128GB έκδοση του POCO F2 Pro θα κοστίζει 570 ευρώ. Σύμφωνα με παλαιότερα leaks θα υπάρξουν δύο τουλάχιστον εκδόσεις, μία 6GB/128GB με τιμή 649 ευρώ και μία 6GB/256GB που θα κοστίζει 749 ευρώ.

Βέβαια, αυτές οι τιμές αφορούν την Πορτογαλία η οποία βάζει καπέλο στα προϊόντα με έναν ειδικό φόρο. Οπότε, λογικά η έκδοση στην οποία αναφέρεται το 91Mobiles είναι αυτή με τα 6GB/128GB, και ίσως δούμε και κάποια μικρότερη με 64GB αποθηκευτικό ή και 4GB μνήμη RAM.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.