Ήδη η σειρά Redmi Note 9 έχει αρκετά μοντέλα, αλλά η Xiaomi θα προσθέσει ακόμα περισσότερα. Αναφορές λένε ότι θα είναι δύο ή τρία μοντέλα και θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Πόσο σύντομα; Μπορεί ακόμα και μεθαύριο, στις 11 Νοεμβρίου.

Στις 11 Νοεμβρίου γίνεται στην Κίνα το Double 11, μία ημέρα με μεγάλες εκπτώσεις όπως το Prime Day της Amazon ή το Black Friday. Πολλές εταιρείες παρουσίασαν ήδη κάποια τηλέφωνα που λογικά θα κυκλοφορήσουν εκείνη την ημέρα, έστω σε flash sale. Τώρα, μπαίνει στο χορό η Xiaomi.

Μετά τις φήμες για την κυκλοφορία των νέων Redmi Note 9, αντί για τα Redmi Note 10, ο General Manager της Redmi και πρόεδρος της Xiaomi Group China, Lu Weibing, έκανε tease στο Weibo ότι τα νέα smartphones θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Ανέφερε ότι απομένουν δύο ημέρες για το Double 11 και πώς ο Νοέμβριος θα είναι συναρπαστικός.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.