Ανέκαθεν ενδιαφερόμουν και έψαχνα συνεχώς στο internet να διαβάσω συγκριτικά των password managers. Και πιστεύω και εσείς οι ίδιοι θα γνωρίζετε ότι το να θυμάσαι όλους αυτούς του κωδικούς μπορεί να αποτελέσει πονοκέφαλο. Πρόσφατα, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το StickyPassword Manager, που προσφέρει μια ιδανική λύση για όλους τους χρήστες.

Η υπηρεσία σου παρέχει ένα μήνα δωρεάν συνδρομής και στη συνέχεια μπορείς να αποφασίσεις αν θέλεις να αναβαθμίσεις στο premium μοντέλο ή όχι. Κανονικά, η τιμή της υπηρεσίας διαμορφώνεται στα 30 δολάρια για ένα χρόνο, ωστόσο για τους χρήστες του techmaniacs.gr, η τιμή της συνδρομής ενός έτους κοστίζει μόλις 13 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει και θέλεις να στηρίξεις τη σελίδα μας, μπορείς να επωφεληθείς από την προσφορά κάνοντας κλικ εδώ.

Λίγα λόγια για το sticky password

Πρόκειται για μια υπηρεσία, εύκολης αποθήκευσης όλων των passwords που χρησιμοποιείς. Παρέχει μια πολύ όμορφη desktop εφαρμογή για το PC σου, η οποία είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Η εγκατάστασή της παίρνει λίγα μόλις λεπτά. Το interface λίγο παλιό, αλλά όπως πληροφορηθήκαμε θα αναβαθμιστεί σύντομα.

Η premium υπηρεσία, την οποία όπως είπαμε μπορείς να αγοράσεις από εδώ με μόλις 13 ευρώ για ένα χρόνο, σου δίνει τη δυνατότητα τα passwords που έχεις αποθηκεύσει στην desktop έκδοση, να συγχρονιστούν με το cloud και έτσι να τα έχεις και στο κινητό σου. Φυσικά, ξεχωρίζει το Secure Memos, καθώς μέσω της συγκεκριμένης επιλογής, σου παρέχεται η δυνατότητα να σώσεις ασφαλής σημειώσεις, δηλαδή σημειώσεις που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Η ασφάλεια πίσω από το sticky password

Οι κωδικοί που σώζεις στην υπηρεσία, προστατεύονται με το Masterpassword το οποίο μόνο εσύ και κανένας άλλο δεν γνωρίζει. Ούτε καν το sticky Passoword δεν έχει πρόσβαση στο masterpassword, επομένως αν το χάσεις, χάνεις αυτόματα και την πρόσβαση στους κωδικούς σου. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, το Sticky Password σου παρέχει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να αυξήσεις σημαντικά το επίπεδο προστασίας των κωδικών που έχεις αποθηκεύσει. Δίνει τη δυνατότητα δηλαδή για το Two-Factor Authentication σύστημα, που όταν το ενεργοποιήσεις, θα πρέπει να πληκτρολογήσεις και έναν πρόσθετο κωδικό που θα σου έρθει εκτός από το email και το masterpassoword.

Όσον αφορά τις mobile εφαρμογές, η αναγνώριση του χρήστη και η ταυτοποίηση μπορεί να και μέσω του σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, χωρίς να χρειάζεται να δίνεις κάθε φορά το masterpassword. Κάτι τέτοιο υποστηρίζεται τόσο στο Android όσο και στο iOS, σε όλες τις συσκευές που φέρουν σαρωτή αποτυπωμάτων.

Τέλος, το StickyPassword είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες και πιο συγκεκριμένα σε Windows, Android, iOS, smartphones και tablets. Παρέχει τη δυνατότητα συγχρονισμού μέσω τοπικού WiFi ή μέσω των cloud servers της εταιρείας, μόνο αν το θέλετε.

Το techmaniacs.gr σε συνεργασία με το Sticky Passoword σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις ενός έτους συνδρομή μόνο με 13 ευρώ, ενώ αν θέλεις την lifetime συνδρομή μόνο με 64 ευρώ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μεταβείς σε αυτήν την σελίδα κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ και να πληρώσεις με paypal ή με πιστωτική κάρτα, ανάλογα τι έχεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.