Ο συνιδρυτής της Apple και Tech Legend, Steve Wozniak, εμφανίστηκε στην σκηνή της Πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης της Xiaomi στην Κίνα, δηλώνοντας πως πλέον είναι υποστηρικτής της εταιρίας. Ο Woz έχει πλέον στην διάθεσή του την τελευταία ναυαρχίδα της εταιρίας, το Xiaomi Mi-3, το οποίο είναι αρκετά δυνατό, αφού φέρει Snapdragon 800, 2GB RAM και 13ΜΡ κάμερα. Δεν γνωρίζουμε αν ο Wozniak είχε την συσκευή πριν την άφιξή του στην Κίνα ή αν του το έκανε δώρο η εταιρία. Ο Hugo Bara όμως, που είναι πλέον στο στρατόπεδο της Xiaomi, φρόντισε να δημοσιεύσει στο Google+ πως ο Woz είναι ήδη fan.

Woz-Xiaomi-header

«Να είσαι πάντα σίγουρος πως τα προϊόντα σου είναι καλύτερα από ότι μπορεί να φτιάξει οποιοσδήποτε άλλος» δήλωσε ο Wozniak, «Είναι πολύ συναισθηματικό για εμένα να είμαι μέλος της Xiaomi» ( αναφερόμενος στο γεγονός πως τώρα χρησιμοποιεί ένα Mi3)

Έχουμε δει όλων των ειδών τους Celebrities να χρησιμοποιούνται από τις εταιρίες, αλλά το να φέρεις τον ιδρυτή της Apple για να προωθήσεις το Xiaomi Mi3, δεν είναι και λίγο. Η Xiaomi άλλωστε, έχει δείξει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και πλέον αξίζει πολλά δις σας εταιρία. Ο Wozniak από την άλλη είναι γνωστό πως είναι μεγάλος «γκατζετάκιας», οπότε δεν είναι απίθανο να τον δούμε να χρησιμοποιεί και το Mi3 καθημερινά (ξέρουμε ήδη πως κουβαλάει 4-5 smartphones μαζί του κάθε μέρα).

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.