Εντελώς τυχαία, εχθές κοιτούσαμε την ιστοσελίδα του Starlink και εντοπίσαμε ότι η δυνατότητα ενοικίασης του εξοπλισμού είναι διαθέσιμη στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, το Starlink είναι το δορυφορικό internet του Elon Musk της SpaceX, που με ένα δορυφορικό πιάτο και τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείς να έχεις internet ακόμη και στο πιο απομονωμένο σημείο της γης.

Μέσω της δυνατότητας ενοικίασης του εξοπλισμού, μπορείς να μην πληρώσεις μπροστά όλο μαζί το κόστος του εξοπλισμού. Αντίθετα με 15 ευρώ το μήνα + το πάγιο της υπηρεσίας που είναι στα 60 ευρώ κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στο δορυφορικό internet του Elon Musk.

Σύμφωνα, μάλιστα με την επίσημη ιστοσελίδα της SpaceX δεν υφίστανται προς το παρόν όρια χρήσης στη χώρα μας. Γνωρίζουμε ότι το Starlink δεν είναι για όλους. Είναι όμως μια λύση για κάποιες περιπτώσεις. Αυτή τη στιγμή πληρώνουμε 56 ευρώ στη Nova για δυο Nova Unlimited all και 12 ευρώ για την τηλεόραση 68 ευρώ συνολικά. Διαφορετικά θα ήμασταν στα 8Mbps ακόμη.

Με την πάροδο του χρόνου και καθώς όλο και περισσότερο αυξάνονται οι συνδρομητές, οι τιμές του εξοπλισμού και της υπηρεσίας θα σημειώνουν πτώση. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή τη στιγμή τρέχει προσφορά, όπου μπορείς να αγοράσεις τον εξοπλισμό και να είναι δικός σου με 300 ευρώ από 450 που είχε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.