Τόσο η T-Mobile όσο και η SpaceX είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους για να ανακοινώσουν την νέα τους υπηρεσία, που θα επέτρεπε τη σύνδεση κινητών τηλεφώνων σε ένα δίκτυο μέσω των Starlink δορυφόρων. Σύμφωνα με ένα νέο report η SpaceX προετοιμάζεται πυρετωδώς να καταστήσει όσο το δυνατόν περισσότερους δορυφόρους διαθέσιμους στο διάστημα και λειτουργικούς. Ετοιμάζει 100 πτήσεις στους επόμενους δυόμιση μήνες.

Το 2024 το πρόγραμμα είναι ακόμη πιο φιλόδοξο με 12 πτήσεις κάθε μήνα και συνολικά 144 αποστολές. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το 2024 θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πρώτη πιλοτική διαθεσιμότητα της νέας text direct-to-cell υπηρεσίας. Η πλήρης έκδοσης με τις πλήρεις ταχύτητες της δορυφορικής LTE υπηρεσίας της τάξεως των 2Mbps ετοιμάζεται το 2025.

Το Starlink έχει ήδη συμφωνίες με πλήθος παρόχων σε όλο τον κόσμο και στόχος είναι να καλυφθούν τα κενά στη κάλυψη αυτών, με την υπηρεσία να είναι συμβατή με οποιοδήποτε Android smartphone.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.