Starcraft-2-Heart-of-the-Swarm logo

Η Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο από διεθνείς ώρες που θα ανοίξουν οι servers σήμερα για τον μεγάλο τίτλο της, StarCraft II Heart of the Swarm.

Βλέποντας πως το StarCraft II απαιτεί σύνδεση στο Battle.net της Blizzard για να παίξετε, ακόμη και τα φυσικά αντίγραφα του παιχνιδιού δεν θα παίζουν νωρίτερα από αυτό το χρονικό διάστημα. Το Heart of the Swarm απαιτεί επίσης ένα αντίγραφο του StarCraft II: Wings of Liberty για να παίξει.

Ο χρόνος που ορίζεται για κάθε χώρα σήμερα είναι ο εξής :

EU

Moscow Standard Time: 3:01 a.m. 12 Μαρτίου

Eastern European Time (Athens): 2:01 a.m. 12 Μαρτίου

South African Standard Time: 1:01 a.m. 12 Μαρτίου

Central European Time (Paris): 12:01 a.m. 12 Μαρτίου

Greenwich Mean Time (London): 11:01 p.m. 11 Μαρτίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.