Ο δρόμος για τα Xiaomi Mi 11 άνοιξε, η εταιρεία απομάκρυνε τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro από το κατάστημα της – και όχι μόνο – και έχει επιβεβαιώσει ότι σταματά τη διάθεση του Mi 10 Pro στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι στις περισσότερες αγορές μπορείς να βρεις περιορισμένες εκδόσεις των Xiaomi Mi 10, όπως για παράδειγμα την 8GB/128GB του Mi 10 Pro. Τα τηλέφωνα έχουν εξαφανιστεί ακόμα και από κάποια ανεξάρτητα καταστήματα όπως το JD (Jingdong).

Η εταιρεία έχει σταματήσει να κάνει restock τα καταστήματα και αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι προετοιμάζει το έδαφος για τα Xiaomi Mi 11, αν και η ανακοίνωση τους αργεί λίγο – αναμένεται για αρχές του 2021.

Ο Digital Chat Station είχε αναφέρει ότι θα διαθέτουν τον Snapdragon 875 και θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Κίνα ως exclusive πριν βγουν στις υπόλοιπες αγορές. Βέβαια, δεν αποκλείεται η Xiaomi να ανακοινώσει τα Mi 11 ως τα πρώτα smartphones με τον Snapdragon 875 την 1η Δεκεμβρίου και να τα κρατήσει εντός Κίνας μέχρι τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.