Μετά από τέσσερις beta εκδόσεις η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ξεκίνησε τη διάθεση του One UI 3 που βασίζεται στο Android 11 στα Samsung Galaxy S10, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει τελειώσει ακόμα με τις διορθώσεις bugs.

Η εταιρεία σταμάτησε ξαφνικά τη διάθεση της ενημέρωσης χωρίς να ανακοινώσει γιατί το έκανε. Προς το παρόν και για άγνωστο διάστημα όσοι έχουν τα Samsung Galaxy S10 δεν πρόκειται να πάρουν το One UI 3.

Μπορεί η εταιρεία να μην έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με τη διακοπή της διάθεσης, αλλά οι χρήστες φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, που σίγουρα είναι ορισμένες από τις αιτίες που ανάγκασαν τη Samsung να αποσύρει το update.

Οι χρήστες λένε ότι τα Galaxy S10 που έχουν στα χέρια τους μετά το update έχουν θολές κάμερες, ζεσταίνονται υπερβολικά, και άλλα. Θα πρέπει η Samsung να διορθώσει αυτά τα προβλήματα πριν κυκλοφορήσει ξανά το One UI 3 ατα smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.