Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή των Xbox One X και Xbox One S Digital Edition, εν όψη της κυκλοφορίας του νέου Xbox Series X, φέτος την περίοδο των γιορτών.

Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε ότι θα συνεχίσει κανονικά την παραγωγή του Xbox One S, το οποίο θα είναι διαθέσιμο προς αγορά σε όλο τον κόσμο, για άγνωστο διάστημα. Άρα, η μοναδική κονσόλα της τωρινής γενιάς που θα διατηρήσει η Microsoft είναι το κλασικό One S.

Η κίνηση της Microsoft είναι απόλυτα λογική διότι οι πωλήσεις των παλαιότερης γενιάς κονσολών πέφτουν δραματικά όταν πλησιάζει η κυκλοφορία μιας νεότερης γενιάς. Με δεδομένο ότι η AMD έχει εφοδιάσει με CPU/GPU τα πολύ επιτυχημένα Xbox One X και Xbox One S, η εταιρεία θεωρεί ως δεδομένο ότι το Xbox Series X θα κάνει καλές πωλήσεις με τους fan να δείχνουν εμπιστοσύνη για μία ακόμα φορά στην AMD.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.