Η συνδρομή Xbox Game Pass της Microsoft έχει ένα κατάλογο με δεκάδες παιχνίδια που μπορείς να παίξεις τζάμπα. Αν σου αρέσει ένα παιχνίδι που είναι διαθέσιμο στο Game Pass δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το αγοράσεις στο Steam, τουλάχιστον όσο μπορείς να το παίζεις δωρεάν.

Υπάρχουν δύο τρόποι να τσεκάρεις αν ένα παιχνίδι είναι δωρεάν στο Xbox Game Pass. Πρώτον μπαίνεις σε αυτή τη σελίδα και το ψάχνεις. Δεύτερον, συνεχίζεις να διαβάσεις και βάζεις τον browser να κάνει τη δουλειά για σένα.

Ένας τύπος δημιούργησε ένα extension για τον Chrome και τον Firefox που σου λέει αν ένα παιχνίδι του Steam είναι τζάμπα με το Xbox Game Pass. Πώς δουλεύει όλο αυτό; Μπαίνεις σε αυτό το site και κατεβάζεις το πρόσθετο, που ενεργοποιείται μόνο του χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα εσύ.

Μετά, μπαίνεις στο Steam, πας στο παιχνίδι που θες, και τσεκάρεις αν υπάρχει μία πράσινη ειδοποίηση που λέει ότι είναι τζάμπα με το Xbox Game Pass. Bonus, ο τύπος έχει βάλει ακόμα και ειδοποίηση που γράφει ότι η Microsoft θα αφαιρέσει το παιχνίδι την τάδε ημερομηνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.