Η παρουσίαση των Samsung Galaxy S21 δεν πρόκειται να γίνει πριν τον Φεβρουάριο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους leakers και τα διάφορα μέσα να ξεθάβουν πληροφορίες για αυτά. Στα τελευταία νέα έχουμε το Samsung Galaxy S21+ που εντοπίστηκε στη Safety Korea.

Το μοντέλο που εμφανίστηκε στη Safety Korea έχει κωδικό EB-BG996ABY και είναι το Samsung Galaxy S21+. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το smartphone θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 4.660mAh που τυπικά χαρακτηρίζεται ως 4.800mAh. Στη φωτογραφία που είναι στην κορυφή του άρθρου βλέπουμε τη μπαταρία του S21+.

Επίσης, έχει γίνει γνωστό από τη 3C ότι το μικρότερο μοντέλο της σειράς, το Samsung Galaxy S21 που έχει κωδικό μοντέλου EB-BG991ABY, θα έχει μπαταρία 3.880mAh που τυπικά χαρακτηρίζεται ως 4.000mAh.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.