Στη φετινή Ε3, η Sony δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer για το αποκλειστικό της Sony, το Spider-Man της Insomniac Games!

Έχοντας ως βασικό πυλώνα του τις ακροβατικές κινήσεις του αγαπημένου Spidey και με μια πληθώρα επιθετικών κινήσεων, το νέο Spider Man game υπόσχεται πολλά!

Σύμφωνα με τον Creative Director Bryan Intihar, το παιχνίδι θα έχει στοιχεία open world, με την δυνατότητα να πάμε όπου θέλουμε στο Μανχαταν, ενώ το parkhour θα είναι αρκετά δυναμικό.

Η ιστορία που διαπραγματεύεται το παιχνίδι δεν θα είναι συνδεδεμένη με το σύμπαν της Marvel. Ο Peter Parker είναι 23 χρονών και βρίσκεται στην ακμή της “καριέρας” του ως Spider Man. Ταυτόχρονα όμως αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα, προσπαθώντας να εξισορροπήσει τις δύο πλευρές της ζωής του.

Σύμφωνα με τον Intihar, η ιστορία του Spider Man θα είναι αρκετά μεγάλη και την περιγράφει ως εξής:

“It’s a story of the man behind the mask as much as the man in it, and Peter is very integral to the experience, whether it’s in the story or even in gameplay.”

Δείτε παρακάτω το gameplay trailer που δημοσιεύθηκε, στο οποίο εμφανίζονται ο γνωστός Wilson Fisk (Kingpin) και ο Miles Morales:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ODiiEj-GQgI]

Το Spider-Man της Insomniac Games θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 αποκλειστικά σε PS4  και PS4 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.