Δύο νέες πατέντες κατατέθηκαν πρόσφατα από την Samsung και δημοσιεύτηκαν από την USPTO αποκαλύπτοντας μας το μέλλον του S-Pen το οποίο χρησιμοποιείται στη σειρά Note. Η εταιρεία φαίνεται ότι κάνει έρευνες ώστε να ενσωματώσει δυνατότητες επικοινωνίας στο ψηφιακό πενάκι τοποθετώντας σε αυτό μικρόφωνο και ηχείο.

galaxy-note-10-1-s-pen-620x826

Σύμφωνα με τα έγγραφα των πατεντών, το νέο S-Pen θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κλήσεις ή άλλες λειτουργίες με φωνητικές εντολές μέσω αυτού. Η Samsung δηλώνει ότι πενάκι θα αντικαταστήσει ασύρματα headset και θα μπορεί ο χρήστης να το τοποθετεί στη τσέπη του πουκαμίσου του χρησιμοποιώντας το ουσιαστικά σαν hand-free.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες η πένα έχει ένα ακουστικό και μικρόφωνο μαζί με ένα ασύρματο αναμεταδότη. Τέλος ο κορεάτικος γίγαντας θέλει να βελτιώσει τον μηχανισμό “πιασίματος” της πένας. Η δεύτερη πατέντα περιγράφει ένα νέο μηχανισμό ο οποίος προεκτείνεται όταν ο χρήστης αφαιρεί το πενάκι από τη συσκευή.

Εσάς πως σας φαίνονται αυτές οι νέες λειτουργίες του S-Pen;

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω το LG g pro και σκέφτομαι να πάρω το Note 3 γιατί στην κατηγορία του είναι πρώτο ειδικά με αυτά που κάνει το s pen. Μπράβο στην Samsung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.