Δύο νέες πατέντες κατατέθηκαν πρόσφατα από την Samsung και δημοσιεύτηκαν από την USPTO αποκαλύπτοντας μας το μέλλον του S-Pen το οποίο χρησιμοποιείται στη σειρά Note. Η εταιρεία φαίνεται ότι κάνει έρευνες ώστε να ενσωματώσει δυνατότητες επικοινωνίας στο ψηφιακό πενάκι τοποθετώντας σε αυτό μικρόφωνο και ηχείο.

galaxy-note-10-1-s-pen-620x826

Σύμφωνα με τα έγγραφα των πατεντών, το νέο S-Pen θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κλήσεις ή άλλες λειτουργίες με φωνητικές εντολές μέσω αυτού. Η Samsung δηλώνει ότι πενάκι θα αντικαταστήσει ασύρματα headset και θα μπορεί ο χρήστης να το τοποθετεί στη τσέπη του πουκαμίσου του χρησιμοποιώντας το ουσιαστικά σαν hand-free.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες η πένα έχει ένα ακουστικό και μικρόφωνο μαζί με ένα ασύρματο αναμεταδότη. Τέλος ο κορεάτικος γίγαντας θέλει να βελτιώσει τον μηχανισμό “πιασίματος” της πένας. Η δεύτερη πατέντα περιγράφει ένα νέο μηχανισμό ο οποίος προεκτείνεται όταν ο χρήστης αφαιρεί το πενάκι από τη συσκευή.

Εσάς πως σας φαίνονται αυτές οι νέες λειτουργίες του S-Pen;

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω το LG g pro και σκέφτομαι να πάρω το Note 3 γιατί στην κατηγορία του είναι πρώτο ειδικά με αυτά που κάνει το s pen. Μπράβο στην Samsung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.