Το πρώτο πράγμα που ο Craig Federighi ανέφερε όταν ανέβηκε επί σκηνής, για να παρουσιάσει το iOS 12 ήταν η ταχύτητα. Το κορυφαίο στέλεχος της Apple αποκάλυψε ότι η Apple θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις στο iOS 12 οι οποίες θα επιτρέψουν τη γρηγορότερη πρόσβαση στην κάμερα, στο πληκτρολόγιο και στις εφαρμογές. Σύμφωνα με την Apple, το iOS 12 θα είναι κατά πολύ πιο γρήγορο και θα παρουσιάζει καλύτερη απόκριση σε σχέση με το iOS 11 σε όλες τις συσκευές. Αποδεικνύεται ότι σε real-life tests το iOS 12 είναι κατά πολύ γρηγορότερο από την stable έκδοση του iOS 11.

Το iOS 11.4 είναι η πιο stable iOS 11 έκδοση που η Apple έχει να προσφέρει και η οποία έκανε το επίσημο ντεμπούτο της, περίπου 9 μήνες μετά την διάθεση της πρώτης iOS 11 έκδοσης. Αντίθετα, η iOS 12 beta 1, αναμένεται να είναι η πιο buggy έκδοση, καθώς είναι η πρώτη beta της εταιρείας για το νέο λειτουργικό σύστημα.

Επιπροσθέτως, ένα  Geekbench test δείχνει ότι το iPhone X που τρέχει την iOS 12 beta 1 σημειώνει λίγο καλύτερα αποτελέσματα σε single-core και multi-core tests. Αλλά ο καλύτερος τρόπος να συγκρίνουμε την ταχύτητα του iOS 12, είναι να έχουμε δυο συσκευές που να τρέχουν η μια την beta και η άλλη την iOS 11.4. Και αυτό ακριβώς είναι που ξεκίνησαν να κάνουν οι Youtubers.

Όπως βλέπεις από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω από το iAppleBytes, το iOS 12 είναι γρηγορότερο στο iPhone 5s σε σχέση με το iOS 11.4. Κάνει boot πολύ πιο γρήγορα, ανοίγει εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα, δηλαδή και εφαρμογές συστήματος και third-party apps. Σίγουρα το iPhone 5s που τρέχει το iOS 11.4 πάει καλύτερα σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά η πρώτη beta δείχνει σαφείς βελτιώσεις.

To iUpdateOS εν τω μεταξύ, χρησιμοποίησε το iPhone 8 για τον ίδιο σκοπό. Το iOS 12 beta 1 είναι γρηγορότερη από την iOS 11.4.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.