Οι developers πίσω από το εξαιρετικό Halide camera app, κάνουν πλέον εντελώς δωρεάν το Spectre για όλους. Το Spectre είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2019, σαν ένα long exposure camera AI app για το iPhone. Χρησιμοποιεί τον Neutral Engine processor στα σύγχρονα iPhones για να προσφέρει μεταξύ άλλων και AI based stabilization.

Σου επιτρέπει να προβαίνεις στη λήψη φωτογραφιών μακράς έκθεσης χρησιμοποιώντας το iPhone στο χέρι σου και χωρίς να απαιτεί τρίποδο. Η έκδοση 1.5 του Spectre κάνει εντελώς δωρεάν το app για όλους τους χρήστες του iPhone. Οποιοσδήποτε μπορεί να το κατεβάσει χωρίς να πληρώσει για λήψη φωτογραφιών με όριο 3 δευτερολέπτων. Αν προηγουμένως είχες πληρώσει το Spectre, το update θα προσθέσει ακόμη περισσότερες επιλογές 15-30 δευτερολέπτων.

Τέλος αν είσαι νέος στο Spectre και θέλεις να ξεκλειδώσεις την πλήρη έκδοση, όπως και το νέο εικονίδιο Pro θα μπορείς να πραγματοποιήσεις αναβάθμιση στο Spectre Pro με μια αγορά των 4.99 δολαρίων. Οι χρήστες που προηγουμένως είχαν πληρώσει λαμβάνουν τις μεγαλύτερες διάρκειες χωρίς να πληρώσουν ξανά και το νέο εικονίδιο μπορεί να ξεκλειδωθεί με την προαιρετική αγορά Spectre Pro.

Μπορείς να βρεις την εφαρμογή στο App Store εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.