Όταν οι αποστολές Apollo έφεραν στη σελήνη ανθρώπους όπως ο Neil Armstrong και ο Buzz Aldrin με την Apollo 11 και τον Harrison H. Schmitt με την Apollo 17, όλος ο κόσμος υποκλινόταν μπροστά στις εικόνες που έστελναν στη γη. Ωστόσο το περπάτημα στη Σελήνη δεν είναι τόσο εύκολο όσο έδειχναν οι στατικές φωτογραφίες.

Στο video που συνοδεύει το άρθρο μας και θα μπορούσε εύκολα να ενταχθεί στην κατηγορία των bloopers βλέπεις με τον πιο χαρακτηριστικό τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Η έλλειψη βαρύτητας σημαίνει ότι δεν χτυπούσαν το έδαφος με βία, σε κάθε περίπτωση μας δίνει μια ξεχωριστή ματιά στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο πρώτο μικρό βήμα για τον άνθρωπο στο πρώτο μεγάλο για την ανθρωπότητα.

Το γεγονός ότι όλοι μπορούμε να μοιραστούμε την απόλαυση της θέασης τους οφείλεται στην Universal Curiosity στο X που μοιράστηκε το υλικό της NASA με τον Sahil Bloom να το δημοσιεύει αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.