Ένα εργοστασιακά σφραγισμένο iPhone του 2007 αναμένεται να φθάσει τα 100.000 δολάρια. Αν και τα original iPhones φαίνεται να έχουν πουληθεί όλα στους πρόσφατους μήνες, είναι το πρώτο μοντέλο που έχει 4GB storage αντί για 8GB.

iphone

Πιο συγκεκριμένα μια ιστοσελίδα δημοπρασιών εξηγεί ότι το iPhone πουλήθηκε αρχικά με 4GB ή 8GB storage όταν έκανε το ντεμπούτο του 16 χρόνια πριν στις 29 Ιουνίου του 2007. Η 8GB έκδοση ήταν πιο δημοφιλής, κάτι που ανάγκασε την Apple να βάλει τέλος στο 4GB λίγους μήνες μετά για μια μεγαλύτερη έκδοση των 16GB.

Κάτι τέτοιο το καθιστά ως το πιο σπάνιο μοντέλο της πρώτης γενιάς, κάτι που αναμένεται να φθάσει την τιμή του στη δημοπρασία σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Το άτομο που πουλά το iPhone ήταν μέλος της ομάδας που το κατασκεύαζε σύμφωνα με την LCG Auctions. Η 4GB πωλούνταν για 499 δολάρια ενώ εκείνη με τα 8GB έναντι 599 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.