Μια μητέρα από Φλόριντα κόντεψε να χάσει το πόδι της όταν το έκοψε από ένα εξαιρετικά αιχμηρό αντικείμενο που βρέθηκε εντός παπουτσιών – μποτάκια που είχε αγοράσει από τη γνωστή υπηρεσία το Temu. Ο λόγος, για την Leanne Marley, 49 ετών, που όπως δήλωσε η 73χρονη μητέρα της, Syellen Taylor της χάρησε μαύρα μποτάκια που τα είχε αγοράσει για αυτήν αλλά δεν της έκαναν.

temu

Η ίδια, όπως περιγράφει πάντα ένιωθε να βρίσκεται κάτι εντός των παπουτσιών. Θεώρησε ότι θα πρόκειται για κάποιος είδος ταμπέλας και δεν έδωσε μεγάλη σημασία, μέχρι που ένα κυριοελκτικά ξυράφι έκοψε ολόκληρο το πέλμα του ποδιού της. Χρειάστηκαν 14 ράμματα.

 

Όταν απευθύνθηκε στο Temu, το κατάστημα ζήτησε από τη μητέρα της τον αριθμό της παραγγελίας. Έψαξε στο λογαριασμό της και διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να βρει την παραγγελία. Το Temu ανέφερε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι χωρίς τον αριθμό της παραγγελίας, ωστόσο η ίδια σημειώνει ότι της κατέβασαν την παραγγελία από το account της. Και ο λόγος, είναι γιατί ακριβώς από αυτόν τον λογαριασμό, της έστειλαν ειδοποίηση λίγες ημέρες αργότερα να αξιολογήσει τα μποτάκια. Καταγγέλει άθλιες, ύπουλες και άκρως επικίνδυνες πρακτικές από το Temu.

Το Temu από την μεριά του δηλώνει ότι ξεκίνησε έρενα για το συμβάν και σταματάει τις πωλήσεις των εν λόγω παππουτσιών.

temu

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.