Είχαμε ακούσει πολλές φήμες που ήθελαν την Sony να παρουσιάζει το D6503 Sirius στην CES, κάτι που τελικά δεν έγινε. Εν τω μεταξύ δημοσιεύονται όλο και περισσότερες διαρροές για την συσκευή, που αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε κοντά σε κάποια παρουσίαση της. Έτσι πλησιάζοντας οι μέρες για την MWC, ευελπιστούμε ότι μάλλον θα δούμε την συσκευή εκεί.

sony-d6503-sirius-4

Απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία θα ανανεώσει το UI της και άλλες λειτουργίες όπως είδαμε σε φωτογραφίες που διέρρευσαν και η συσκευή θα μας έρθει με Android 4.4.2 KitKat. Περιμένουμε να δούμε στην επόμενη ναυαρχίδα δυνατότητα εγγραφής 4Κ video με κάμερα 20MP και το περίφημο Glove mode που θα επιτρέπει στον κάτοχο της να την χρησιμοποιεί ακόμα και με γάντια.

Όσον αφορά την εσωτερική μνήμη της συσκευής, αυτή θα έρχεται με 16GB και με υποδοχή για microSD. Παράλληλα θα υπάρχουν διάφορες βελτιώσεις στη homescreen, λειτουργία “έξυπνου” backlight, USB DAC control, όπως και πολλά άλλα που φέρνει το Android 4.4.

Η λειτουργία USB amp που ενσωματώνει η Sony, μας δείχνει ότι η συσκευή δεν θα είναι μονό ένα camera oriented smartphone αλλά θα εστιάζει και στον ήχο. Αυτό γίνεται πιο ξεκάθαρο αφού η συσκευή χρησιμοποιεί δίπλα ηχεία, που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Τέλος περιμένουμε η συσκευή να ακολουθήσει την μόδα που θέλει όλες της επόμενες ναυαρχίδες των εταιρειών να έρχονται με QHD οθόνες.

Προσωπικά όπως παρατηρώ τις φωτογραφίες, φαντάζομαι ότι η συσκευή θα είναι πολύ ωραία σχεδιαστικά και με τις αλλαγές που έχει δεχτεί ενδέχεται να είναι ένας μεγάλος ανταγωνιστής του ερχόμενου Samsung Galaxy S5.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.