Η Sony μας έφερε το Z5 σε 3 διαφορετικά μοντέλα: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact και το Xperia Z5 Premium. Βέβαια ακόμα περιμένουμε να κάνει την εμφάνισή της η Ultra έκδοση του Ζ5 αλλά αυτο το μοντέλο ειναι ακόμα φήμες. Έχουνε περάσει μόνο 3 μήνες από την στιγμή που η Sony ανακοίνωσε το Xperia Z5 και τώρα έρχονται οι φήμες για το νέο Xperia Ζ6 να γεμίσουν το διαδύκτιο. Βάση αυτών που έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής το Sony Xperia Z6 θα έχει 5 μοντέλα.

Sony-Xperia-Z6-series

Τα μοντέλα του Sony Xperia Z6:

  • Sony Xperia Z6 με οθόνη 5,2 ιντσών
  • Sony Xperia Z6 mini με οθόνη 4 ιντσών
  • Sony Xperia Z6 Compact με οθόνη 4,6 ιντσών
  • Sony Xperia Z6 Plus με οθόνη 5,8 ιντσών
  • Sony Xperia Z6 Ultra με οθόνη 6,4 ιντσών

Πέρα από το μέγεθος της οθόνης κάθε μοντέλου θα πρέπει να αναφερθούμε και στον επεξεργαστή που θα φέρει κάθε μοντέλο. Το Xperia Z6 Mini θα φοράει έναν Qualcomm Snapdragon chipset το οποίο θα είναι η μέση κατηγορία σε σχέση με τα άλλα μοντέλα. Όσο για τα άλλα 4 μοντέλα θα “φοράνε” τον Snapdragon 820.

Θα περιμέναμε και την Premium έκδοση του Xperia Ζ6, αλλά την θέση αυτού πήρε το Xperia Ζ6 Plus. Το Xperia Z5 Premium έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με την απλή έκδοση του Xperia Ζ5 αλλά με μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση βίντεο 4Κ. Από την άλλη το Xperia Z6 Mini αναμένεται με ανάλυση οθόνης 1280×720 pixel, το Ζ6 Compact με ανάλυση 1080 pixel, τα Xperia Z6, Z6 Plus και Ζ6 Ultra θα έχουν οθόνη ανάλυσης 2Κ και το Ζ6 Plus θα παρέχει υποστήριξη βίντεο 4Κ ακριβώς σαν το Ζ5 Premium. Τέλος αναμένουμε τις οθόνες της σειράς Xperia Ζ6 με την νέα τεχνολογία ευαισθησίας αφής στην οθόνη τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ