Παρά τις πολυάριθμες αναφορές σχετικά με την επιδιόρθωση των θεμάτων υπερθέρμανσης με την δεύτερη έκδοση του Snapdragon 810 από την Qualcomm, φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι το πρόβλημα παραμένει στο Sony Xperia Ζ5, που ανακοινώθηκε στην IFA 2015.

xperia-z5-heat

Το PhoneArena στις δοκιμές που έκανε στην φετινή έκθεση του Βερολίνου, μετά από λίγη χρήση της κάμερας του, το Xperia Z5 εμφάνισε το γνωστό μήνυμα για αναγκαστικό κλείσιμο της, λόγο υπερθέρμανσης της συσκευής. Και όχι, δεν έκαναν καν εγγραφή 4K βίντεο που είναι γνωστό ότι είναι πάρα πολύ απαιτητικό και ανεβάζει την θερμοκρασία. Απλά κοίταζαν μέσα στις διάφορες επιλογές που είχε η εφαρμογή της κάμερας. Με απλά λόγια, η εφαρμογή έκλεισε χωρίς προφανή λόγο, και αυτό σίγουρα ήταν ενοχλητικό.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το ίδιο το τηλέφωνο ήταν αρκετά ζεστό, αλλά ίσως όχι τόσο καυτό, όπως ορισμένες παλαιότερες Xperia συσκευές. Οι συσκευές στην έκθεση δεν ήταν σε τελική μορφή, έτσι ελπίζουμε πως η Sony και η Qualcomm θα βρουν έναν τρόπο για να επιλύσουν το πρόβλημα μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά.

Πηγή

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει τραγικό. Άρα δεν έχουν κάνει κάτι για την υπερθέρμανση.
    Τότε γιατί τον φόρεσαν πάνω στα κινητά τους – ναυαρχίδες ?

  2. Προσωπικά μου κάνει εντύπωση η ύπαρξη και μόνο του μηνύματος λίγο πριν το κλείσιμο. Άρα προγραμματίστηκε να αντιδρά έτσι, άρα το ξέρανε!! Όλα τα άλλα είναι να’ χαμε να λέγαμε..
    Δεν κάνει απλά restart όπως το pc σε αντίστοιχη περίπτωση..
    Πάντως το G4 μου που το έχω έναν μήνα με τον 808 πάει άψογα.. Μπορώ να πω ότι ζεσταίνεται λιγότερο από το note 4 910f μου..

  3. το λιγοτερο που μπορει να πει κανεις ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!Κριμα για αυτους που εχασαν τις δουλειες τους και ολο αυτο για το τιποτα…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ