Έχουμε ακούσει πάρα πολλά για το Sony Xperia Z3+ (ή Xperia Z4 για την Ιαπωνία) και τα προβλήματα με θερμοκρασίες, λόγω των προβλημάτων με τον Snapdragon 810. Είχαμε δει μέχρι και την NTT DoCoMo να ενημερώνει τους χρήστες για αυτό το πρόβλημα, δίνοντας μάλιστα οδηγίες στους κατόχους της συσκευής, σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Φυσικά το εν λόγω πρόβλημα δεν έχει μόνο το Xperia Z3+, αλλά κάθε συσκευή με το εν λόγω Chipset.

sony xperia z3+ temps

Σε ένα βίντεο του AndroidPit που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την εφαρμογή της κάμερας, να κλείνει λόγω θερμοκρασιών, μετά από το ανάλογο μήνυμα. Σύμφωνα με το άτομο που ανέβασε το βίντεο, το ίδιο συμβαίνει και κατά την διάρκεια benchmarks ή απαιτητικών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με την εταιρία θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση που θα διορθώνει το πρόβλημα, χωρίς όμως να υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα γίνει αυτό. Ας ελπίσουμε μόνο πως η αναβάθμιση δεν θα περιλαμβάνει αλλαγές στο throttling ώστε να ξεκινάει από μικρότερες θερμοκρασίες, κάνοντας το chipset να έχει μικρότερες επιδόσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.