xperia z3 antutuTo Sony D6653, γνωστό και ως Sony Xperia Z3, έκανε την εμφάνιση του στο AnTuTu και κατάφερε να σκοράρει 37169 πόντους. Η συσκευή θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, αφού η εταιρία έχει υποσχεθεί νέα ναυαρχίδα κάθε 6 μήνες.

Έχουμε δει ήδη φωτογραφίες του Xperia Z3, αλλά και του Xperia Z3 Compact. Το Xperia Z3 μοιάζει πολύ με το Z2 που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο στην MWC 2014, αλλά Xperia Z2 Compact δεν έχουμε δει ακόμα.

Οι δύο συσκευές φαίνεται πως θα έχουν Snapdragon 801 και όχι 805, όπως θα ήταν λογικό. Πάντως η συσκευή κατάφερε να χτυπήσει πάνω από 37000 πόντους, που είναι αρκετοί για Snapdragon 801 MSM8974AC. Από ότι φαίνεται η Sony περιμένει το Sony Xperia Z4 για να μας δείξει τον Snapdragon 805 ή τον 810 που είναι στα 64bit. Πιθανότατα λοιπόν η μόνη διαφορά από το Xperia Z2 θα είναι η λεπτότερη συσκευή; Ελπίζουμε πως δεν θα είναι μόνο αυτό, καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει πρόβλημα στην Sony.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.