Το Sony Xperia Z3 έχει κάνει αίσθηση με την κάμερα του, που είναι και η βασική αλλαγή από το Xperia Z2.  Στα υπόλοιπα είναι η πιο φωτεινή οθόνη και η λεπτότερη κατασκευή. Στο θέμα της κάμερας όμως έχουμε αρκετά καλύτερο αισθητήρα, με πιο ευρυγώνιο φακό G Lens, ενώ το ISO φτάνει μέχρι 12800, επιτρέποντας καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

xperia-z3

Το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί με το υψηλό ISO, είναι συνήθως τα αυξημένα επίπεδα θορύβου στην φωτογραφία. Το Sony Xperia Z2 σταματούσε στα 6400, με το Xperia Z3 να πηγαίνει ένα step παραπάνω, στα 12800. Πως τα πάει όμως από θόρυβο; Από ότι φαίνεται από δείγματα που δημοσίευσε το eprice, η κάμερα του Z3 έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα, ακόμα και σε ISO 12800, με τα επίπεδα θορύβου να παραμένουν χαμηλά για κάμερα smartphone! Φυσικά σε τόσο ψηλό ISO η Sony περνάει μια μικρή επεξεργασία την φωτογραφία, που φαίνεται από την έλλειψη οξύτητας.

Δείτε τα δείγματα παρακάτω και πείτε μας την γνώμη σας!
Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχει αισθητή διαφορά βελτίωσης το Ζ3 στις εικόνες από το Ζ2 όπως δείχνει από τα παραπάνω δείγματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.