Ο Ice Universe είναι ένας πολύ γνωστός insider της βιομηχανίας, τον οποίο επικαλούνται πολλά μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως. Μόλις χθες προέβη στην δημοσίευση μιας φωτογραφίας που δείχνει το Sony Xperia XZ4. Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα πρόταση της Sony θα είναι η πρώτη που θα διαθέτει μια αρκετά ψηλή οθόνη των 21:9 ιντσών. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το κινητό με μια τόσο μεγάλη ψηλή οθόνη θα είναι ένα από τα ιδανικότερα για την προβολή περιεχομένου και ιδίως για ταινίες καθώς γυρίζονται σε ένα παρόμοιο format.

Αν τελικά κάτι τέτοιο αποδειχθεί αληθές, ίσως εγείρει κάποια ερωτηματικά, για το κατά πόσο εύκολη θα είναι διενέργεια ακόμη και βασικών διεργασιών, όπως το να σύρεις προς τα κάτω το notification shade, ιδίως στις περιπτώσεις που η Sony δεν υλοποιήσει κατάλληλα το software. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο. Έρχεται στην έκθεση MWC τον  Φεβρουάριο.

Σχετικό θέμα: Έρευνα της Strategy Analytics δείχνει πως το Sony Xperia XZ3 έχει την καλύτερη οθόνη

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οχι techmaniacs (not so much)…
    H πρωτη υλοποίηση σε τετοιο aspect ratio ηταν απο την LG με το BL40 πριν 9 χρονια!
    Λιγο research πριν η και κατα τη διαρκεια την συγγραφης των αρθρων δε θα εβλαπτε.
    Btw, ενας techmaniac δε θα χρειαζοταν καν research… Απλα το θυμομουν.

    • Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν. Το LG BL40 είχε αυτή την αναλογία, αλλά δεν ήταν smartphone. Είχε μόνο ένα browser για το 3G τότε. Πέρα από αυτό ήταν τόσο αργό κινητό που κυριολεκτικά ήταν μη λειτουργικό, για αυτό και πήγε εντελώς άπατο. Όπως και να έχει, άλλος τύπος κινητού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.