Πριν λίγες ημέρες είδαμε στο Techmaniacs το Sony Xperia XZ, μέσα από το review μας. Σήμερα βλέπουμε πως αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο, αναφέρουν πως η συσκευή τους λαμβάνει την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat. Οι χρήστες του XDA που δέχθηκαν την αναβάθμιση φαίνεται πως είναι από Αυστραλία, Ολλανδία, Ρωσία και Τουρκία.

Η αναβάθμιση έχει μέγεθος περίπου 1GB, οπότε καλό θα ήταν να είστε συνδεδεμένοι σε Wi-Fi δίκτυο, όταν θα κάνετε λήψη. Αν δεν σας έρθει αμέσως, τότε κάντε λίγη υπομονή, αφού οι αναβαθμίσεις συνήθως έρχονται σε κύματα, για καλύτερη εμπειρία κατά την αναβάθμιση.

To Nougat θα φέρει όλες τις λειτουργίες του στην συσκευή, όπως το split screen multitasking. Επίσης θα δούμε βελτιώσεις σε εφαρμογές και λειτουργίες, όπως αυτή της κάμερας, αλλά και του Stamina Mode.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.