Ο Sony έχει ετοιμάσει μια μεγάλη ανακοίνωση για την MWC 2017 στην οποία, εκτός των άλλων, θα ανακοινώσει και τον διάδοχο του Xperia XZ. Σήμερα έχουμε στην διάθεσή μας διαρροή σχετικά με την συσκευή, που την παρουσιάζει μέσα από φωτογραφίες.

Στο σύνολο τους οι φωτογραφίες παρουσιάζουν συνολικά 4 συσκευές, με το Xoperia XZ 2, να είναι κάτω δεξιά. Στο πάνω μέρος έχουμε το Xperia XZ, που κυκλοφόρησε πέρσι. Δυστυχώς από την γωνία που είναι τραβηγμένες οι φωτογραφίες, δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα για την διαφορά στο μέγεθός μεταξύ του Xperia XZ και του Xperia XZ 2.

Η συσκευή κάτω αριστερά φαίνεται πως είναι το Xperia Z Ultra, το οποίο έχει οθόνη 6.4 ίντσες, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε πως το Xperia XZ2 θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Η πηγή της διαρροής αναφέρει πως η συσκευή θα έρθει με 4GB RAM, σε αντίθεση με τα 3GB που είχε το περσινό μοντέλο. Επίσης αναφέρει πως το Xperia XZ 2 δεν θα έχει αλλαγή στον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, παραμένοντας στο power botton, στα δεξιά της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.