Η αναβάθμιση σε Android Nougat για τα Sony Xperia XA και XA Ultra ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες. Αλλά αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι η εξέλιξη της, αφού λίγο μετά η κυκλοφορία της σταμάτησε. Τώρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό επίσημα, λέγοντας ότι είναι μια προσωρινή παύση λόγω προβλημάτων με το σύστημα παράδοσης ΟΤΑ.

Η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει ότι αποσκοπεί στην επανεκκίνηση της διαδικασίας “το συντομότερο δυνατό”. Ακολουθεί η πλήρης δήλωση που εξέδωσε η Sony:

“Έχουμε διακόψει προσωρινά την αναβάθμιση σε Android 7.0 για το Xperia XA και το Xperia XA Ultra, λόγω μικρών ασυνεπειών απόδοσης που σχετίζονται με το σύστημα παράδοσης ενημερώσεων OTA. Ανεξάρτητα από το αν ένας χρήστης ήταν σε θέση να εκτελέσει με επιτυχία την αναβάθμιση ή όχι, δεν υπάρχει καμία επιβλαβής επίδραση στην απόδοση της συσκευής ή στην απώλεια των υφιστάμενων δεδομένων χρήστη. Επιδιώκουμε να ξαναρχίσουμε την κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό με μια απροβλημάτιστη εμπειρία αναβάθμισης για όλους τους χρήστες και θα βγάλουμε μια νέα ενημέρωση πολύ σύντομα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.