Το Sony Xperia X Compact πέρασε από το GFX Bench και μας άφησε τα χαρακτηριστικά του. Όλα δείχνουν πως στην κατηγορία με μικρότερες οθόνες, η συσκευή θέλει να αφήσει πίσω του κατά πολύ το iPhone 6s, κάνοντας αλλαγές σε στρατηγικά σημεία. Όμως αρκετά δείχνουν πως το πέρασμά του από το δημοφιλές Benchmark ίσως να μην είναι τόσο “καθαρό”.

xperia x compact

Για να το εξηγήσουμε, η συσκευή φαίνεται πως τρέχει CyanogenMod, παρά το γεγονός πως η Sony έχει δική της AOSP, οπότε αυτό μας μπερδεύει κάπως. το CyanogenMod, επιτρέπει στον χρήστη να πειράξει τα benchmarks, όπως το GFX Bench, ώστε να δείχνει διαφορετικό hardware. Σας προτείνουμε λοιπόν να είστε έξτρα επιφυλακτικοί με αυτή τη διαρροή.

Ακόμα και έτσι όμως, τα χαρακτηριστικά είναι όπως τα περιμένουμε, με το Xperia X Compact να έχει οθόνη 4.6 ίντσες, με ανάλυση 1080p. Στο εσωτερικό φαίνεται να βρίσκουμε τον Snapdragon 820, μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα είναι στα 13MP, ενώ στην πρόσοψη έχουμε 8MP, σύμφωνα με τo benchmark. Αυτό και μόνο αρκεί για να γίνουμε πολύ καχύποπτοι με το όλο θέμα.

Πάνω κάτω είναι ότι περιμέναμε και μπορεί όντως να είναι αυθεντική η συσκευή σαν δοκιμαστική με πετσοκομμένη κάμερα. Όμως ένα από τα χαρακτηριστικά που περιμένουμε είναι το 4K βίντεο από την εμπρόσθια κάμερα, κάτι που θα έπρεπε να έχει μια δοκιμαστική συσκευή.

Όπως και να έχει θα δούμε την συσκευή να ανακοινώνεται την πρώτη Σεπτεμβρίου, οπότε είμαστε ώρες μακριά από την αποκάλυψή της, όπου και θα μπει ένα τέλος στις διαρροές και τις φήμες. Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για να την ανακαλύψουμε παρέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ