Εν όψη IFA 2016 είναι αρκετές οι εταιρίες που ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τις νέες συσκευές τους. Μία από αυτές είναι και η Sony και σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους renders από τις συσκευές τις οποίες σκοπεύει να ανακοινώσει η εταιρία. Ο λόγος για τα Xperia X Compact και το Xperia ΧR, τα οποία θα δούμε να ανακοινώνονται την 1η Σεπτεμβρίου.

Xperia X Compact

Το Sony Xperia XR (ή ΧΖ) θα έρθει με οθόνη 5.2 ίντσες. Θα έχει 4GB RAM και η πίσω κάμερά του θα είναι στα 23MP, με διπλό LED Flash και Laser Autofocus. Η εμπρόσθια κάμερα της συσκευής θα είναι στα 13MP, για τους λάτρεις των selfies.

Από την άλλη το Xperia X Compact φημολογείται πως θα έρθει με οθόνη 4.6 ιντσών και μπαταρία 2700mAh. Πληροφορίες για την κάμερα δεν είναι ακόμα γνωστέςμ, όμως όπως και το Xperia XR, έτσι και το Xperia X Compact, θα έρθουν Snapdragon 820. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε 4GB RAM, ενώ ακούμε και για έκδοση με 3GB RAM. Οι δύο συσκευές θα έχουν USB Type-C.

Xperia XR

Για να δούμε τα πλήρη χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου για την ανακοίνωσή τους. Μείνετε συντονισμένοι για να τα ανακαλύψουμε παρέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.