Εν όψη IFA 2016 είναι αρκετές οι εταιρίες που ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τις νέες συσκευές τους. Μία από αυτές είναι και η Sony και σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους renders από τις συσκευές τις οποίες σκοπεύει να ανακοινώσει η εταιρία. Ο λόγος για τα Xperia X Compact και το Xperia ΧR, τα οποία θα δούμε να ανακοινώνονται την 1η Σεπτεμβρίου.

Xperia X Compact

Το Sony Xperia XR (ή ΧΖ) θα έρθει με οθόνη 5.2 ίντσες. Θα έχει 4GB RAM και η πίσω κάμερά του θα είναι στα 23MP, με διπλό LED Flash και Laser Autofocus. Η εμπρόσθια κάμερα της συσκευής θα είναι στα 13MP, για τους λάτρεις των selfies.

Από την άλλη το Xperia X Compact φημολογείται πως θα έρθει με οθόνη 4.6 ιντσών και μπαταρία 2700mAh. Πληροφορίες για την κάμερα δεν είναι ακόμα γνωστέςμ, όμως όπως και το Xperia XR, έτσι και το Xperia X Compact, θα έρθουν Snapdragon 820. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε 4GB RAM, ενώ ακούμε και για έκδοση με 3GB RAM. Οι δύο συσκευές θα έχουν USB Type-C.

Xperia XR

Για να δούμε τα πλήρη χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου για την ανακοίνωσή τους. Μείνετε συντονισμένοι για να τα ανακαλύψουμε παρέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ