Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των gaming smartphones είναι το σύστημα ψύξης που διαθέτουν που συνήθως είναι μεγαλύτερο και ισχυρότερο από αυτό των απλών τηλεφώνων. Και όμως το μεγαλύτερο vapor cooling chamber δεν το διαθέτει κάποιο ROG Phone, ούτε ένα Red Magic ή Black Shark, αλλά το Sony Xperia Pro.

Ο JerryRigEverything έκανε teardown το ιδιαίτερο τηλέφωνο της Sony και ανακάλυψε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία. Το τηλέφωνο των 2.500 δολαρίων έχει πλαστικό πλαίσιο και πλαστική πλάτη, αντί για γυάλινη πλάτη και μεταλλικό πλαίσιο που συναντάμε στα flagships της αγοράς.

Κάτω από το πλαστικό της πλάτης του Sony Xperia Pro η εταιρεία έχει βάλει μία μεταλλική πλάκα που χρησιμεύει ως διεπαφή με διάφορά φύλλα γραφίτη που απομακρύνουν τη θερμότητα από τα εξαρτήματα. Όλη η θερμότητα καταλλήγει στη μεταλλική πλάκα που τη μεταφέρει σε έναν τεράστιο vapor cooling chamber που είναι σχεδόν ίσος με το το τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βρε παιδιά θα τρελαθούμε τώρα;
    Τι σημασία έχει αν είναι πλαστική η πλάτη του.
    Το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς για όποιον το πάρει και όχι επίδειξη πολυτελείας. Πρέπει να είναι ανθεκτικό και να έχει το βέλτιστο σήμα. Άρα μόνο με το πλαστικό εξασφαλίζονται αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.