Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε στα χέρια μας το Sony Xperia M2 Aqua, που είναι μια ανανεωμένη και αδιάβροχη έκδοση του Sony Xperia M2, που δεν μας ξετρέλανε για την τιμή που είχε κυκλοφορήσει τότε. Το Xperia M2 έρχεται όμως αρκετά φθηνότερα (€249) και είναι πιο καλά εξοπλισμένο. Έτσι λοιπόν πήραμε την συσκευή στο Techmaniacs και την δοκιμάσαμε, για να δούμε αν το νέο μοντέλο αξίζει τα χρήματα του.

Sony Xperia M2 Aqua

Το Xperia M2 Aqua ανήκει στην μεσαία κατηγορία με οθόνη 4.8 ίντσες, ανάλυσης 960×540 (229ppi). Στο εσωτερικό έχουμε τετραπύρηνο Snapdragon 400 χρονισμένο στα 1.2GHz. Από RAM έχουμε 1GB, ενώ από εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8GB, αν και στον χρήστη είναι διαθέσιμα γύρω στα 5GB.

H συσκευή είναι αδιάβροχη με πιστοποίηση IP68, που θεωρητικά επιτρέπει την βύθιση σε νερό 1.5 μέτρου (γλυκό νερό), για μισή ώρα. Εμείς δεν θα προτίναμε να το βουτάτε στο νερό και να μείνουμε στο ότι θα είναι ασφαλές στην βροχή και δίπλα σε ποτήρια και ποτά.

Πάμε να δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά!

Εμφάνιση

Το Xperia M2 Aqua είναι αρκετά εμφανίσιμο τηλέφωνο, στον γνωστό σχεδιασμό που μας έχει συνηθίσει η εταιρία. Ενώ σχεδιαστικά οι γραμμή του είναι πολύ όμορφη, μας τα χαλάει στο μέγεθος της συσκευής, αφού καταφέρνει να ξεπεράσει σε όγκο, συσκευές άνω των 5 ιντσών. Αυτό συμβαίνει γιατί η Sony έχει αφήσει αρκετά μεγάλα bezels στην συσκευή. Παρ’ όλα αυτά η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει σχετικά εύκολα και στο ένα χέρι.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίος και αναλυτικός. Να λέμε και τα θετικά για την Sony στην μεσαία κατηγορία γιατί πολύ λάσπη έχει πέσει και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μίσος για αυτή την εταιρεία.

  2. Πολύ καλό review με το m2 aqua να έχει πολύ καλές επιδόσεις σε εμφάνιση , οθόνη , έξτρα και επιδόσεις σε καλή τιμή σχετικά για τα αυτά που προσφέρει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.