Το Sony Xperia 5 είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση IFA 2019, και με την IFA 2020 να απέχει μόλις μια εβδομάδα, αποδεικνύεται ότι η Sony εργάζεται σε ένα δεύτερης γενιάς μοντέλο, το Sony Xperia 5 II. Όπως και ο προκάτοχος, το Sony Xperia 5 II παίρνει αρκετά στοιχεία από το Sony Xperia 1 II. Η Sony έχει τοποθετήσει μια εξαιρετικά ψηλή 21:9 οθόνη στις 6.1 ίντσες.

Τα πλαϊνά bezels είναι εξαιρετικά λεπτά και η Sony έχει διατηρήσει το πάνω bezel όπως και το chin, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται εγκοπή για την selfie κάμερα και τους αισθητήρες. Στο πίσω μέρος το smartphone εξοπλίζεται με τριπλό σύστημα κάμερας που μάλλον θα αποτελείται από μια κύρια των 12MP f/1.7, μια των 12MP 3x telephoto και μια των 12MP ultra wide.

Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα συναντήσει τον Qualcomm Snapdragon 865 με 8GB RAM και 256GB storage. Θα ανακοινωθεί στην IFA 2020 με την τιμή του να υπολογίζεται στο χιλιάρικο.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω το xz1, για εμένα άριστο κινητό για τα λεφτά του 230€, είχα κι ένα xiaomi 4x που αν και καλό σε χαρακτηριστικά εάν έπεφτε από 20 εκατοστά γινόταν κομμάτια, δεν είχε καλό μικρόφωνο και εάν και 2πλασια σχεδόν μπαταρία κράταγε λίγο περισσότερο…
    Οπότε ναι για εμένα πάρε κάτι καλό και κρατά το για 3-6 χρόνια.
    Τώρα που και τα xiaomi έχουν 200±€ δεν βλέπω το λόγο να πάρω κάτι άλλο, η τεχνολογία δεν άλλαξε τόσο πολύ, το 5g δεν υπάρχει, οι κάμερα μου μια χαρά είναι κι αν θέλω μεγαλύτερη οθόνη παίρνω tablet…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.