Επιδόσεις

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Snapdragon 630, που δεν είναι ο πιο δυνατός της μεσαίας κατηγορίας, όμως δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως η συσκευή έρχεται με χαμηλότερη τιμή σε σχέση με τους περισσότερους από τους ανταγωνιστές του. Ο 8πύρηνος Snapdragon 630, σε συνδυασμό με το πολύ κοντά στο stock γραφικό περιβάλλον της Sony, παρέχουν ταχύτατη πλοήγηση στα μενού της συσκευής.

Από την άλλη η μνήμη των 3GB είναι οριακά ανεκτή για αυτή την κατηγορία, όμως η Sony παραδοσιακά κάνει εξαιρετική διαχείριση στην μνήμη των συσκευών της, οπότε δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα κατά την χρήση.

Με την συσκευή καταφέραμε να τρέξουμε PubG σε low και medium γραφικά, χωρίς προβλήματα. Τις επιδόσεις μας επιβεβαιώνουν και τα benchmarks, των οποίων τα αποτελέσματα θα βρείτε παρακάτω.

Αυτονομία

Η μπαταρία του Xperia 10 είναι μεν μικρή στις 2870mAh, όμως η Sony έχει κάνει πάλι τα μαγικά της και η συσκευή βγάζει με άνεση την μέρα. Με αρκετά έντονη χρήση, θα βάλετε την συσκευή στην φόρτιση το βράδυ με 10-15% μπαταρία να απομένει.

Αν ενεργοποιήσετε κάποια από τις λειτουργίες εξοικονόμησης και δεν κάνετε πολύ βαριά χρήση, τότε και μόνο τότε, ίσως δείτε την αυτονομία να πλησιάζει τις δύο ημέρες.

Την άριστη διαχείριση ενέργειας επιβεβαιώνει και το PCMark με το τεστ μπαταρίας του, αφού κατανάλωσε το 80% της μπαταρίας σε 11 ώρες και 53 λεπτά, απόδοση που είναι πολύ καλή!

Συμπεράσματα

Η συσκευή στα χρήματα που ζητάει η εταιρία είναι μια αρκετά καλή επιλογή. Η οθόνη προσφέρει όντως πολύ καλή αίσθηση σε θέαση ταινιών με αυτή την αναλογία, κάτι που θα σας κάνει να την χαρείτε. Η κάμερα είναι αυτή που περιμέναμε στην κατηγορία τιμής της και οι επιδόσεις είναι ικανοποιητικές για καθημερινή χρήση.

Αν αλλάζαμε κάτι στην συσκευή θα ήταν η χρήση παραπάνω RAM και πιο δυνατού chipset, ενώ πιθανότατα θα βάζαμε και στερεοφωνικό ήχο. Βέβαια αυτά ίσως ανεβάζαν την τιμή την συσκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.