Επιδόσεις

Το Sony Xperia 10 Plus έρχεται με τον Snapdragon 636, που είναι μια συνηθισμένη επιλογή για την μεσαία κατηγορία. Σε αυτή την τιμή όμως θα προτιμούσαμε τον Snapdragon 710 ή έστω τον Snapdragon 660. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Snapdragon 636 είναι αδύναμος. Στην χρήση η συσκευή δεν έχει lag ή προβλήματα και σε συνδυασμό με το γραφικό περιβάλλον της Sony, όλα τρέχουν πολύ γρήγορα. Οι επιδόσεις είναι αρκετές για ευχάριστη χρήση, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα benchmarks όπως βλέπετε παρακάτω.

Αυτό που πραγματικά μας εντυπωσίασε όμως είναι το ότι η συσκευή δεν ζεσταίνεται καθόλου και μετά τα τεστ μας, παρουσιάζει μηδέν throttling, κάτι που δεν συναντάμε σε συσκευές τις μεσαίας κατηγορίας.

Αυτονομία

Εδώ η μπαταρία των 3000mAh μας φάνηκε μικρή στην αρχή, όμως με τα θαύματα που κάνει η Sony σε αυτό τον τομέα, η συσκευή θα σας βγάλει την μέρα, ακόμα και με έντονη χρήση. Την αυτονομία επιβεβαιώνει και το PCMark που στο τεστ του η συσκευή έβγαλε 10 ώρες και 43 λεπτά, καταναλώνοντας το 80% της κάμερας, επίδοση που δεν περιμέναμε από τόσο μικρή μπαταρία.

Συμπεράσματα

Το Sony Xperia 10 Plus είναι μια πολύ ιδιαίτερη συσκευή, ιδανική για όσους βλέπουν ταινίες στις συσκευές τους. Η οθόνη είναι εξαιρετική και σίγουρα θα χαρείτε το 21:9 περιεχόμενο σε αυτήν. Η κάμερα είναι πολύ καλή για την κατηγορία της συσκευής και οι επιδόσεις είναι αρκετές ακόμα και για πιο απαιτητικά παιχνίδια. Ο ήχος από τα ακουστικά είναι άριστος και από τα ηχεία πολύ ικανοποιητικός.

Σε αυτή την τιμή όμως θα θέλαμε δυνατότερο chipset και πιθανότατα στερεοφωνικό ήχο, για να έχουμε το κάτι παραπάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.