Το Sony Xperia 1 V μπορεί και να καταφθάσει στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης μπορεί και όχι. Σήμερα ωστόσο δημοσιεύεται η πρώτη πραγματική φωτογραφία της συσκευής. Όπως σχολιάζει το gsmarena.com, αν συγκρίνεις το σύστημα κάμερας του Xperia 1 V με του Xperia 1 IV θα διαπιστώσεις ότι λείπουν οι αισθητήρες ToF και RGB IR.

sony xperia 1v

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε τρεις αισθητήρες, μεγαλύτεροι από του Xperia 1 IV.  Ο αισθητήρας στη κάτω πλευρά διαθέτει μια periscope camera, το LED flash βρίσκεται εντός του συστήματος. Στη κάμερα, δεν απουσιάζει και το NFC λογότυπο κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για την global έκδοση του Xperia 1V.

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 8 Gen 2, ενώ θα είναι και το πιο λεπτό smartphone που θα χρησιμοποιήσει τον εν λόγω επεξεργαστή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.