Οι κάμερες των smartphone συσκευών θα μπορούσαν να φθάσουν σε ένα σημείο ποιότητας, όπου θα τραβούν καλύτερες φωτογραφίες από τις DSLR το 2024. Τουλάχιστον, αυτό τονίζει,  ο πρόεδρος και CEO της Sony Semiconductor Solutions Terusi Shimizu, ο οποίος μίλησε για το θέμα σε μια επιχειρηματική ενημέρωση την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τολμηρή διατύπωση, δεδομένου ότι τα smartphones θα έχουν πάντα  περιορισμούς χώρου σε σχέση με τις φωτογραφικές μηχανές DSLR. Παρ’ όλα αυτά, η προϋπόθεση είναι ότι οι αισθητήρες των smartphone να έχουν αυξηθεί σε μέγεθος και μέχρι το 2024, μπορεί να φτάσουν σε ένα σημείο όπου θα μπορούν να ξεπεράσουν τις επιδόσεις των αισθητήρων των φωτογραφικών μηχανών DSLR.

Το αρχικό report προέρχεται από την ιστοσελίδα Nikkei Japan και ορισμένες λεπτομέρειες φαίνεται να χάνονται στη μετάφραση. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το στέλεχος της Sony αναμένει ότι οι φωτογραφίες των smartphones θα ξεπεράσουν την ποιότητα εικόνας των φωτογραφικών μηχανών σε λίγα χρόνια”, πιθανώς το 2024.

Και όμως ο Chrome έχει τον δικό του Task Manager ! Σε σώζει από restarts

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.