Το πρώτο Sony Smartband δεν τα πήγε καθόλου καλά στην αγορά, όμως η Sony φαίνεται να μην το βάζει κάτω. Σήμερα στην εκδήλωση που είχε οργανώσει, ανακοίνωσε το νέο wearable, Sony Smartband Talk, για να κάνουμε tracking στις δραστηριότητές μας.

Sony Smartband Talk

Το ξεχωριστό της συσκευής είναι η 1.4 ιντσών οθόνη, τεχνολογίας E-Paper, που προσφέρει απίστευτη οικονομία στην μπαταρία.

Η συσκευή μπορεί να αναλάβει τις κλήσεις μας σαν bluetooth ακουστικό και να ελέγξουμε το κινητό μας, με φωνητικές εντολές, όπως ένα Smartwatch. Για να γίνει καλύτερη χρήση του Lifelog, η Sony θα διαθέσει τα API της εφαρμογής σε τρίτους developers.

Από χαρακτηριστικά, η συσκευή έχει ανάλυση οθόνης 288×128, ενώ o επεξεργαστής του είναι ARM Cortex-M4. Διαθέτει 2MB RAM και η μπαταρία του είναι 70mAh, προσφέροντας αυτονομία μέχρι 3 ημέρες, σύμφωνα με την Sony. Η συσκευή είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη, με πιστοποίηση IP68.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα την τιμή του και την διαθεσιμότητα του, αλλά ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα. Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή, κυρίως αν έρθει σε πολύ χαμηλή τιμή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.