Λίγο μετά την ανακοίνωση των iPhone 6s και iPhone 6s Plus και με αφορμή την δήλωση της Apple πως οι συσκευές θα έχουν την ίδια αυτονομία με τα περσινά μοντέλα, η Sony ξεκίνησε το trolling.

Η Ιάπωνες πήραν την φωτογραφία από την πρόσκληση της Apple και ρώτησαν την Siri για πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία της συσκευής. Στο Tweet έγραψαν πως η αυτονομία που αξίζει να μιλήσουμε, είναι αυτή των 2 ημερών που προσφέρει η Sony  με την σειρά Xperia Z5. Έκλεισαν με το link για την Switch to Sony σελίδα. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία κάνει άμεση σύγκριση στην αυτονομία των Xperia Z5 και των νέων iPhones, προτρέποντας τους χρήστες να κινηθούν προς το μέρος τους.

Η μπαταρία του iPhone 6s εμφανίστηκε μειωμένη σε σχέση με πέρσι, οπότε μένει να έρθουν και οι δύο συσκευές στα χέρια μας για να δούμε πως τα πάνε στο θέμα της αυτονομίας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.