Εδώ και καιρό ακούμε για μια φορητή κονσόλα αυτό την Sony, με το όνομα Project Q. Η συσκευή ανακοινώθηκε σαν project τον Μάιο, όμως δεν έχουμε δει πρακτικά τίποτα από αυτή.  Σήμερα βλέπουμε την συσκευή σε βίντεο που διέρρευσε στο Twitter, από τον Zuby_Tech. Η κονσόλα έρχεται με μια βασική έκδοση Android για λειτουργικό, με την συσκευή να εμφανίζει ένα απλό μενού και ένα QR Code. Προφανώς απέχει πολύ από την τελική του έκδοση σε θέματα λειτουργικού και εφαρμογών, όμως μα δίνει μια ιδέα για το πως είναι η συσκευή.

Ο χρήστης του Project Q στο βίντεο, κάνει μια βασική πλοήγηση στο μενού, είτε με τα joysticks ή με αφή. Δυστυχώς όμως το βίντεο έχει χαμηλή ανάλυση για να δούμε περισσότερα. Αυτό που είναι περίεργο είναι πως ο σταυρός στο χειριστήριο είναι στα δεξιά και τα πλήκτρα στα αριστερά, που είναι ανάποδα σε σχέση με αυτά του PS5 και οποιασδήποτε άλλη κονσόλας.

Σε δεύτερο Tweet, ο Ruby_Tech ανέβασε φωτογραφίες που δείχνουν το Project Q, χωρίς την οθόνη, ώστε να δούμε το εσωτερικό του.

Το Project Q έρχεται με 1080p οθόνη 8 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD και στο πλαίσιο ενσωματώνει δύο DualSense χειρίστρια, που δεν αποκαλούνται από το σασί, όπως στο Nintendo Switch ή στο Steam Deck. Σε αντίθεση με αυτά, η συσκευή θα κάνει streaming τα παιχνίδια, από το PlayStation 5 του χρήστη. Η συσκευή θα έρθει μάλλον τον Νοέμβριο και θα είναι η cloud gaming υλοποίηση της εταιρίας.

Με τον Νοέμβρη να πλησιάζει, θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.