Οι συχνές αναβαθμίσεις που χρειάζονται οι άλλοι δύο πυλώνες της τεχνολογίας δεν θα χαρακτηρίζουν τα επερχόμενα μοντέλα του PlayStation, όπως δηλώνει ο  Andrew House.

PlayStation-NEO

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Investor Day της Sony που διεξάγεται στο Τόκιο, ο πρόεδρος της  Sony Interactive Entertainment, Andrew House, έδωσε μερικές σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πολυφημολογούμενο PlayStation Neo, το αναβαθμισμένο PS4 που πρόκειται να λανσάρει η εταιρία σε μερικούς μήνες.

Συγκεκριμένα, ο House επισήμανε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρία επιχειρεί να αναβαθμίσει το υλικό μιας κονσόλας στην μέση του κύκλου ζωής της και διαβεβαίωσε τους καταναλωτές ότι δεν θα αποτελέσει συνήθεια η αναβάθμιση του hardware της κονσόλας. Με άλλα λόγια, αυτό που συμβαίνει με τα κινητά πρωτίστως και με τα PC, δεν πρόκειται να γίνει στην κονσόλα της Sony, ταυτόχρονα η εταιρία δεν έχει στα πλάνα την μετάβαση σε νέα γενιά κονσολών (PS5).

Τέλος, τόνισε ότι η διάρκεια ζωής της τωρινής κονσόλας είναι τα 5-6 χρόνια, τον πρώτο λόγο έχει πάντα ο πελάτης και ότι θέλουν να διατηρήσουν ένα one console world με παιχνίδια που θα τρέχουν άριστα και στις δύο κονσόλες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ