Οι συχνές αναβαθμίσεις που χρειάζονται οι άλλοι δύο πυλώνες της τεχνολογίας δεν θα χαρακτηρίζουν τα επερχόμενα μοντέλα του PlayStation, όπως δηλώνει ο  Andrew House.

PlayStation-NEO

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Investor Day της Sony που διεξάγεται στο Τόκιο, ο πρόεδρος της  Sony Interactive Entertainment, Andrew House, έδωσε μερικές σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πολυφημολογούμενο PlayStation Neo, το αναβαθμισμένο PS4 που πρόκειται να λανσάρει η εταιρία σε μερικούς μήνες.

Συγκεκριμένα, ο House επισήμανε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρία επιχειρεί να αναβαθμίσει το υλικό μιας κονσόλας στην μέση του κύκλου ζωής της και διαβεβαίωσε τους καταναλωτές ότι δεν θα αποτελέσει συνήθεια η αναβάθμιση του hardware της κονσόλας. Με άλλα λόγια, αυτό που συμβαίνει με τα κινητά πρωτίστως και με τα PC, δεν πρόκειται να γίνει στην κονσόλα της Sony, ταυτόχρονα η εταιρία δεν έχει στα πλάνα την μετάβαση σε νέα γενιά κονσολών (PS5).

Τέλος, τόνισε ότι η διάρκεια ζωής της τωρινής κονσόλας είναι τα 5-6 χρόνια, τον πρώτο λόγο έχει πάντα ο πελάτης και ότι θέλουν να διατηρήσουν ένα one console world με παιχνίδια που θα τρέχουν άριστα και στις δύο κονσόλες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.