Φαίνεται πως αρκετοί χρήστες Xperia XZ1 Compact και XZ2, παρατηρούν περίεργες γραμμές στις οθόνες τους. Η Ιαπωνική εταιρία δίνει εξηγήσεις μέσω του Tweakers, αναφέροντας πως οι γραμμές δεν είναι πρόβλημα της οθόνης.

Σύμφωνα με την εταιρία οι γραμμές εμφανίζονται όταν οι χρήστες τρίβουν ή ακουμπούν πολύ συχνά την οθόνη, ενώ εξαφανίζονται μετά από λίγο.

Το Tweakers δοκίμασε τα XZ1 Compact, XZ2 και XZ2 Compact και είδε πως οι γραμμές εμφανίζονται. Το Xperia X και το XZ Premium φαίνεται πως δεν παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά.

Στην δήλωση της Sony στο Tweakers, οι γραμμές δεν είναι πρόβλημα της συσκευής, αλλά είναι αποτέλεσμα ηλεκτροστατικού φαινομένου σε κάποιες συσκευές.

“Λόγω των ιδιοτήτων της οθόνης, σε ορισμένα μοντέλα μπορεί να παρατηρηθούν μοτίβα λωρίδων λόγω ηλεκτροστατικών επιδράσεων. Δεν είναι ένα λειτουργικό ελάττωμα και συνήθως τα σχέδια εξαφανίζονται όταν εξαφανιστεί το ηλεκτροστατικό φαινόμενο”, Δήλωσε η εταιρία.

Στο Xperia XZ2 που έχουμε εδώ, δεν παρατηρήσαμε τέτοια συμπεριφορά, ακόμα και μετά από πολύ χρήση ή τρίψιμο της συσκευής.

Δείτε παρακάτω το review που κάναμε για το Xperia XZ2.

Sony Xperia XZ2 Hands on Review: Η Ιαπωνία κάνει την επιστροφή της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.