Οι ναυαρχίδες της Sony θα λάβουν άλλο ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό, την εφαρμογή Live On YouTube. Η εφαρμογή θα σας επιτρέπει να streamάρετε ζωντανά στο δημοφιλές site! Μέχρι τώρα είχαμε το Social Live που μας επέτρεπε να στείλουμε ζωντανά βίντεο στο Facebook και τώρα ήρθε η σειρά του YouTube.

Live-on-YouTube-–-by-Xperia_2_result-640x360

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για τα Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z1 και το Sony Xperia Z1 Compact και θα μπορείτε να κάνετε streaming τα βίντεο είτε δημόσια είτε για συγκεκριμένα άτομα.

Όλα καλά μέχρι στιγμής, αλλά… Το Social Live ήθελε συνδρομή για να κάνουμε streaming σε HD ποιότητα, πράγμα το οποίο ήταν λιγάκι αποτυχία! Σε μια συσκευή 750 ευρώ να μην δίνει συνδρομή για την υπηρεσία. Ελπίζουμε να μην ισχύει το ίδιο και στο Live On YouTube! Το δεύτερο fail είναι η απουσία του Xperia Z, που είναι ενός χρόνου μόνο. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως το Xperia Z2 δεν θα ζεσταίνεται και θα κλείνει η εφαρμογή.

Όπως και να έχει, αν θέλετε την εφαρμογή, θα την βρείτε στο Play Store, ή ανεπίσημα από το XperiaBlog εδώ.

Για όλους τους υπόλοιπους, υπάρχει το Bambuser, του οποίου οι developers έφτιαξαν το Social Live και που δεν υποστηρίζει ακόμα YouTube.

Πηγή

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ωραία πράγματα γίνονται στην sony. Μετά την αναβάθμιση του android να και τα προγραμματάκια.Είναι πολύ μπροστά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.