Αντί να φτιάξει δικό της φωνητικό βοηθό η Sony έκανε την καλύτερη κίνηση και χρησιμοποίησε τον Google Assistant που είναι πλέον καλύτερος από ποτέ. Έτσι το νέο έξυπνο ηχείο Sony LF-S50G θα τον ενσωματώνει, ώστε εκτός από ακρόαση μουσικής, να μπορούμε να κάνουμε και ένα σωρό άλλο πράγματα, απλά λέγοντας OK Google. Έτσι να μπορούμε να ρωτήσουμε σχετικά με τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους ή ότι άλλο θελήσουμε. Φυσικά η συσκευή θα είναι συμβατή με το οικοσύστημα του Google Home, ώστε να ελέγχουμε όλες τις έξυπνες συσκευές μας μέσω του LF-S50G. Όταν δεν χρησιμοποιείται το ηχείο, τότε ανάβουν LEDs πάνω του, που μας δείχνουν την ώρα.

Εκτός από έξυπνο ηχείο, μπορεί να λειτουργήσει και σαν Bluetooth ηχείο, συνδέοντάς το με το κινητό μας. Είναι splashproof, πράγμα που σημαίνει πως μπορούμε να το έχουμε στην κουζίνα μας, αν το θελήσουμε. Δεν μπορούμε όμως να το πάρουμε μαζί μας μέσα στην πισίνα, αφού έχει πιστοποίηση IPX3 μόνο, που σημαίνει πως δεν είναι αδιάβροχο. Το LF-S50G συνδέεται στο οικιακό μας Wi-Fi και διαθέτει Chromecast ώστε να στέλνουμε τη μουσική μας στην συσκευή ασύρματα.

Στο κομμάτι του ήχου, η συσκευή προσφέρει 360 μοιρών ήχο, με αρκετή ένταση ώστε να γεμίσει την κουζίνα μας ή ένα μικρό σαλόνι. Η εταιρία το χαρακτηρίζει σαν full range speaker, που δίνει ίδιο βάρος στα φωνητικά, στο treble και το μπάσο. Από έλεγχο της μουσικής μας, πέρα από την φωνή, δέχεται gestures για την αύξηση την έντασης, της έναρξης/παύσης μουσικής και πλοήγηση στα τραγούδια μας.

Το Sony LF-S50G θα έρθει στα $200, μέσα στον Οκτώβρη. Χρωματικά θα το βρούμε σε μαύρο και γρκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.