Τα smartphones μας πλέον τραβούν 4Κ βίντεο, όμως η συσκευή ζεσταίνεται αρκετά με αποτέλεσμα να υπάρχει χρονικό όριο στην λήψη του βίντεο. Έτσι οι σημερινές ναυαρχίδες συνήθως έχουν όριο τα 10 λεπτά λήψης βίντεο σε 4K ανάλυση.

Τι έχει να πει όμως η Sony σχετικά με το θέμα. Στο παρελθόν οι συσκευές της εταιρίας είχαν σοβαρό πρόβλημα αφού ορισμένες συσκευές σταματούσαν την λήψη 4Κ βίντεο σε λιγότερο από 5 λεπτά. Η εταιρία όμως φαίνεται να έχει ρίξει αρκετή δουλειά στο θέμα, κάτι που βλέπουμε στο βίντεο παρακάτω.

Το βίντεο μας έδωσε τους παρακάτω χρόνους που φαίνεται ξεκάθαρα πως η εταιρία έχει ρίξει αρκετή δουλειά, τόσο στην λήψη βίντεο όσο και στην θερμική συμπεριφορά της συσκευής. Το δεύτερο είναι ο βασικός λόγος που σταματούσε την λήψη 4Κ βίντεο, αφού η συσκευή συνήθως ζεσταίνεται πολύ. Στο Xperia XZ Premium μάλιστα η συσκευή σταμάτησε μόνο όταν γέμισε ο αποθηκευτικός της χώρος.

Phone Stopped at
Xperia Z3v 2:55
Xperia Z3+ 6:16
Xperia M5 10:23
Xperia Z5 Premium 16:19
Xperia Z5 32:07
Xperia XZ 39:42
Xperia XZs 48:32
Xperia XZ Premium 1:42:37 (όριο αποθηκευτικού χοώρου)

 

Τα αποτελέσματα μας δείχνουν πως η εταιρία πλέον δεν έχει προβλήματα υπερθέρμανσης στο Xperia XZ Premium, τόσο στην λήψη βίντεο, όσο και στις υπόλοιπες λειτουργίες του. Μάλιστα και στις δικές μας δοκιμές κατά την δημιουργία του review που κάναμε με την συσκευή, δεν παρατηρήσαμε το παραμικρό πρόβλημα με θερμοκρασίες.

Δείτε εδώ το review του Sony Xperia XZ Premium

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.