Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο CEO της Sony, Kazuo Hirai, αποκάλυψε μερικά από τα πλάνα της εταιρίας για το μέλλον. Ο Hirai δήλωσε πως από εδώ και στο εξής η Sony θα επενδύσει περισσότερα στην αγορά της Κίνας και των ΗΠΑ. Οι δηλώσεις ήρθαν λίγο μετά την ανακοίνωση του Xperia Z1s που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω της T-Mobile, και του Xperia Z1 Compact, που θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο.

Sony Hirai

Η Sony θα επενδύσει περισσότερους πόρους, είτε σε χρήματα, είτε σε ανθρώπινο δυναμικό, σε αυτές τις δύο αγορές, ελπίζοντας πως θα δει θετικά αποτελέσματα μέσα σε ένα χρόνο. Η εταιρία σκοπεύει να κυκλοφορήσει ευρύτερη ποικιλία συσκευών που θα ελκύσουν χρήστες, με κάμερες υψηλών επιδόσεων και ψηφιακό περιεχόμενο! Πρόσφατα ακούσαμε για συσκευές Sony με Windows Phone, οπότε ο CEO ενδέχεται να αναφέρεται σε αυτό όταν μιλάει για «ευρύτερη ποικιλία συσκευών»

Ο Hirai μίλησε και για τον τομέα των μπαταριών, στον οποίο η Sony κατέχει τεχνολογίες που την ξεχωρίζουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η Sony πιστεύει πως θα καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 80εκ. smartphones για το οικονομικό έτος 2015 (1η Απριλίου 2015 – 31η Μαρτίου 2016). Για το οικονομικό έτος 2013 (1η Απριλίου 2013 – 31η Μαρτίου 2014) αναμένεται να φτάσει τις 42 εκ. Xperia συσκευές. Αυτή τη στιγμή η Sony θεωρείται η 7η μεγαλύτερη κατασκευαστής smartphone στον κόσμο, αν και καλό θα ήταν να περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία για το 4ο τρίμηνο του 2013.

Η εταιρία φαίνεται να έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον με ποιο κοντινό η Android ναυαρχίδα της για το 2014 με την κωδική ονομασία Sony Sirius που θα διαθέτει οθόνη 5.2 ίντσες. Πιθανότατα θα την δούμε στην MWC τον Φεβρουάριο.

Η Sony φαίνεται να έχει πάρει πιο σοβαρά από ποτέ την αγορά των smartphones και αυτό φάνηκε από το εκπληκτικό Xperia Z1 και το Xperia Z1 Compact!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.